Vem är årets idrottare i världen? | SLA-formulär | kampanj.nwt.se

Vem är årets idrottare i världen?

Var med och rösta på SLA-plaketten Årets idrottare i världen och vinn biljetter till Idrottsgalan 27 januari 2018 i Arena Skövde.

Fem personer får 2 biljetter vardera till idrottsgalan 2018. Vi kontaktar vinnarna per telefon. Senast 19 januari vill vi ha din röst. Använd formuläret nedan för att lägga din röst.Kandidaterna

1. ANTON STRÅLMAN
Tampa Bay Lightning (Moderklubb: Tibro IK)
Den spelskicklige backen fortsätter att leverera insatser i högsta världsklass både i NHL och i det svenska landslaget. Anton tillhörde nyckelspelarna i det landslag som vann VM-guld efter en finalrysare mot Kanada. Succén har fortsatt under hösten med nya toppinsatser i Tampa som varit ligans bästa lag.

2. HELENA BERGMAN
OK Ravinen (Moderklubb: IF Hagen)
Helena (före detta Jansson) kommer stadigt igen trots en del skadeproblem de senaste åren. Vid VM i Estland tog hon två nya VM-guld i stafett. Vilket innebär att hon nu har tagit hela 17 medaljer på VM sedan 2007. Under 2017 vann hon även ett individuellt guld vid World Games i Polen.

3. ALBIN ELOWSON
FMCK Skövde
Trots en skada vid VM-premiären i Finland kom Albin tillbaka starkt. Han tog JVM-silver och var bästa svenska förare i Six Days. Detta följdes upp med en seger i världens tuffaste klassiska endurotävling Novemberkåsan och han var tvåa i Gotland Grand National i tuff internationell konkurrens.

Min röst:

Mitt namn

E-post

Telefon


Allmänna.
Debatt/insändare.
Desktop